Cover Gevangen in gevoel

Verschenen in november 2020
Tweede druk in januari 2021!'Gevangen in gevoel' is geschreven door Patrick van der Wal (48), politieagent, ex-militair, veteraan én hoogsensitief (HSP). Op de vlucht voor zijn emoties maakte hij een heftige tijd door in de oorlogsgebieden in Bosnië en Afghanistan. "Praten over je gevoel en erop te vertrouwen lijkt voor veel mensen en ook voor de meeste van mijn collega's een taboe. Het maakt kwetsbaar, want wat zal een ander hier wel niet van vinden? Zeker in de hardere beroepen zoals politie en defensie waarin ik bijna 30 jaar werkzaam ben. Durven luisteren en vertrouwen op je gevoel kan je veel positiviteit en energie brengen. Met mijn boek wil ik de lezer dan ook meenemen in mijn onbewuste, persoonlijke innerlijke strijd, ervaringen en dilemma's."

"Indrukwekkend, een ander woord past niet bij dit boek. Door die persoonlijke zoektocht met de pieken en dalen zo indringend te beschrijven zal Patrick de lezers zeker helpen om anderen, maar ook zichzelf beter te begrijpen." Uit het nawoord van dit boek door generaal b.d. Peter van Uhm, oud-commandant der Strijdkrachten

Bestellen boek 'Gevangen in gevoel'

Het boek kost € 22,00 (inclusief verzendkosten binnen Nederland). Daarvoor zal het boek binnen enkele werkdagen aan u worden verzonden wanneer u het verschuldigde bedrag (€ 22,00 per boek) overmaakt op rekeningnummer: NL08 ABNA 0575455632 ten name van: White Elephant Publishing. Onder vermelding van: HSK + uw postcode + huisnummer.


Titel: Gevangen in gevoel
Auteur: Patrick van der Wal
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 256
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-90-79763-49-8
Prijs: € 22,00

Reacties van lezers:

"Ik kon het ook niet meer wegleggen en in één adem uitgelezen. Ongelofelijk moedig en krachtig, dat hij zijn strijd en ervaringen, deelt met de wereld."

"Ik weet zeker dat ik dit boek binnenkort voor de tweede keer ga lezen! Ik ben gefascineerd door hoe een mannelijke man in een masculiene wereld toch durft te vertellen over hoe hij tegen gevoeligheid aanloopt. Ik raad dit boek echt aan mensen aan die niet vast willen lopen, om willen leren gaan met hoogsensitiviteit en benieuwd zijn naar wat er allemaal in het hoofd om kan gaan van een militair of agent."

"Een mooi, soepel geschreven, ontroerend, kwetsbaar, persoonlijk verhaal! Een aanrader! In een ‘teug’ uitgelezen!"

"Patrick, neemt je me mee op een adembenemende zoektocht door zijn leven. Je reist, zij aan zij, met hem mee en al snel zal blijken dat ‘gevoel’ zijn navigator in zijn leven gaat worden. Het is een openhartig, persoonlijk en intrigerend boek."

"Een pakkend boek. In een adem uitgelezen. Veel herkenning."


Logo White Elephant Publishing