Cover Gevangen in gevoel

*** NIEUW ***'Gevangen in gevoel' is geschreven door Patrick van der Wal (48), politieagent, ex-militair, veteraan ťn hoogsensitief (HSP). Op de vlucht voor zijn emoties maakte hij een heftige tijd door in de oorlogsgebieden in BosniŽ en Afghanistan. "Praten over je gevoel en erop te vertrouwen lijkt voor veel mensen en ook voor de meeste van mijn collega's een taboe. Het maakt kwetsbaar, want wat zal een ander hier wel niet van vinden? Zeker in de hardere beroepen zoals politie en defensie waarin ik bijna 30 jaar werkzaam ben. Durven luisteren en vertrouwen op je gevoel kan je veel positiviteit en energie brengen. Met mijn boek wil ik de lezer dan ook meenemen in mijn onbewuste, persoonlijke innerlijke strijd, ervaringen en dilemma's."

"Indrukwekkend, een ander woord past niet bij dit boek. Door die persoonlijke zoektocht met de pieken en dalen zo indringend te beschrijven zal Patrick de lezers zeker helpen om anderen, maar ook zichzelf beter te begrijpen." Uit het nawoord van dit boek door generaal b.d. Peter van Uhm, oud-commandant der Strijdkrachten

Bestellen boek 'Gevangen in gevoel'

Het boek kost Ä 22,00 (inclusief verzendkosten binnen Nederland). Daarvoor zal het boek binnen enkele werkdagen aan u worden verzonden wanneer u het verschuldigde bedrag (Ä 22,00 per boek) overmaakt op rekeningnummer: NL08 ABNA 0575455632 ten name van: White Elephant Publishing. Onder vermelding van: HSK + uw postcode + huisnummer.


Titel: Gevangen in gevoel
Auteur: Patrick van der Wal
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 256
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-90-79763-49-8
Prijs: Ä 22,00


Logo White Elephant Publishing