Laurens van Aggelen 'Sodeknetter!' is een verzamelbundel van columns geschreven door Laurens van Aggelen. Columns over het dagelijks leven in een snel veranderende wereld. Met veel humor geschreven, scherp en spitsvondig. Hiermee zet de auteur op zijn eigen manier een fraai tijdsbeeld neer. "Het zijn spiegels waarin de lezer zichzelf ziet glimlachen", aldus Van Aggelen.

Met verwondering kijkt de auteur naar de wereld om hem heen. Onopgemerkt observeert en analyseert hij de gedragingen en gebruiken van voorbijgangers, met name die van de typische Nederlander. Enig sarcasme wordt hierbij niet geschuwd. 'Sodeknetter' is een humoristische bundel over bierpensen en gouden kettingen, Hollands chagrijn, absurde eetgewoonten, en meer.

Het meisje van de slijterij
Een van de columns uit 'Sodeknetter!'

Laurens van Aggelen (Arnhem, 1964) is schrijver en heeft diverse boeken en duizenden andere publicaties op zijn naam staan. Met name op het gebied van de Tweede Wereldoorlog en militaire geschiedenis. Van deze schrijver verschenen eerder boeken zoals: 'Airborne Memorial Service', 'Airborne Forever', 'De Nederlandse Rode Baretten, '150 jaar Koninklijk Bronbeek', 'Veteranenzorg sinds 1945' en 'Van huis en haard'. Van Aggelen is daarnaast als vrijwilliger actief in de veteranenzorg en ijvert hij voor de zorg, erkenning en waardering voor (oud)militairen, alsmede voor tweedegeneratieoorlogsgetroffenen.

Titel: Sodeknetter!
Subtitel: Laurens gaat los in 39 columns
Auteur: Laurens van Aggelen
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Uitvoering: paperback
Aantal pagina's: 132
Prijs: Ä 17,50
ISBN: 978-90-79763-36-8

Bestellen boek 'Sodeknetter!'

Bestellen via deze website is zeer eenvoudig. Het boek kost Ä 17,50 en u betaalt geen verzend- en administratiekosten (binnen Nederland). U heeft uw bestelling dan binnen een paar werkdagen in huis.

Betaling dient vooraf te geschieden. De informatie die u daarvoor nodig heeft, ontvangt u automatisch per mail na het plaatsen van uw bestelling.


Op deze levering zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09175131


Logo White Elephant Publishing