NIEUW - Verschenen op 13 oktober

Frans Peperzak Aangrijpende, grappige, spannende en emotionele verhalen, geschreven door een arrestantenwacht bij de politie

Voor Frans Peperzak, arrestantenwacht is geen dag hetzelfde. Van wat er zich in de cellengang en in de cellen van het politiebureau afspeelt, hebben velen nauwelijks weet. Wie zijn 40 verhalen uit zijn boek leest, zal op een indringende manier ontdekken hoe heftig het er soms aan toe kan gaan.

"Scholieren, junks, advocaten, huismoeders, je kunt het niet bedenken of ik zie ze hier binnenkomen. En ongeacht hun achtergrond worden we als arrestantenwacht regelmatig uitgescholden en bedreigd. Ze zeggen dat ik de kanker kan krijgen! Ik ben een klootzak, teringlijer, kankerwout, racist en tyfushond. Maar ook ben ik vader en moeder, arts, psycholoog en psychiater", vertelt Peperzak.
Er is hem in de zestien jaar dat hij arrestantenwacht is in Nijmegen weinig bespaard gebleven door arrestanten die volledig uit hun dak gingen. Zo werden zijn tanden al eens uit zijn mond geslagen, liep hij een gehoorbeschadiging en zelfs PTSS op. "Toch laat ik me het plezier dat ik in mijn werk heb niet ontnemen. Ik heb het mooiste vak dat er bestaat", aldus Peperzak in zijn boek.

Bestellen boek 'Het is niet alleen water & brood'

Bestel het nu, zonder verzendkosten. (binnen Nederland)

Maak daartoe Ä 19,95 per boek over op rekeningnummer:
NL08 ABNA 0575455632 ten name van: White Elephant Publishing.
Onder vermelding van water + uw postcode + huisnummer.
U heeft het boek dan binnen een paar werkdagen in huis.

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de dochter (21) van de schrijver die de spierziekte CIDP heeft, met als doel daarmee bij te dragen aan haar zelfstandigheid.

Titel: Het is niet alleen water & brood
Auteur: Frans Peperzak
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 128
Uitvoering: garengebonden paperback
ISBN: 978-90-79763-37-5
Prijs: Ä 19,95


Logo White Elephant Publishing